2019.01.18 Piroska napja van.
GALÉRIA
  
BELÉPÉS
ESEMÉNYNAPTÁR
<< Előző év / hónap
Köv. év / hónap >>
Mai dátum
Események
Közeli események:
Mivel érdemes kezdeni?

Üdv a megfertőzöttek klubbjában !

Ha megtetszett ez a remek szórakozás és szeretnél belevágni, vásárlás előtt feltétlenül kérd ki egy modellezésben jártas ember tanácsát, véleményét.

Ezzel sok kellemetlenségtől, csalódástól és nem utolsó sorban pézkidobástól kimélheted meg magad.

Elöljáróban annyit, hogy ne olyan gépet vegyél amelyik kinézetre, formára tetszik, hanem azt vedd meg amivel a kezdeti nehézségeket, könnyen, és költségkímélő módon tudod átugorni. A "szép"gépek első nekifutásra, vagy a fekete zacskóban végzik, vagy a szobád falán porosodnak majd. Ez a helikopterekre és a repülőkre egyaránt vonatkozik.

Például kezd egy ilyennel: EasyStar   Ennek a gépnek nagy előnye, hogy viszonylag olcsó, nem legelöl van a motorja, így sok lezuhanást bír ki, nagyobb károsodás nélkül, valamint könnyen javítható, alkatrészei külön is megvásárolhatóak.  A benne lévő alkatrészek később más gépekben is felhasználhatók.

Használtan az RC fórumon találsz EasyStar hirdetéseket itt 

Kelleni fog még távirányító, akkumulátor és akkutöltő, 2db szervó, szabályzó.

Ezek, valamint a szükséges alkatrészek kiválasztásában, beszerzésében, a gép összeállításában, berepülésében, szívesen segítünk.

Az említett gépről több mint 100 oldal információt találsz az RC fórumon itt, de azért nem kell mindent elhinned ami oda van írva! Inkább kérdezz bátran.   nemesikle@t-online.hu

RC Pilot

©2009 NEMESIKLE.hu — Pécs-Szilágy modellreptér       nemesikle@t-online.hu