2019.01.18 Piroska napja van.
GALÉRIA
  
BELÉPÉS
ESEMÉNYNAPTÁR
<< Előző év / hónap
Köv. év / hónap >>
Mai dátum
Események
Közeli események:
Kezdőlap - Aktuális híreink
Taszár-Kaposújlak január 01 találkozó
2009. december. 26
Taszár-Kaposújlak január 01 hagyományörző találkozó

Régi hagyomány, hogy az év első napját Taszáron repítéssel köszöntik. Ha az idő engedi akkor is, ha nem akkor is  Kontsagh Sanyibácsi szervezésében a kaposújlaki reptéren várnak minden pilótát és érdeklődőt, miután a szilveszter éjszakai fáradalmakat kipihenték.

Az időjárás délutánra kegyeibe fogadta a rendezvényt, bár alacsonyan voltak a felhők a borús időben, de azért repült minden!

      


Hír letöltése PDF formátumban:

1 Hozzászólás
Tarlósi József
2010. január. 02
Kontsagh Sanyi barátunk nagy bánatára - mert még nem ért el hozzá az internetes drót vége - csemegézem az oldalatokat. Továbbra is őszinte elismerésem a tartalomért és a stílusért. Amíg ezt ő maga nem teheti, addig én fuvarozom neki a friss híreket és képeket. Épp most végeztem valami zöld könyv teljes anyagának a leszedegetésével. Remélem nem kapok ki a szerzői jogok miatt.Így kissé macerás, de hát a beteg embereket támogatni kötelesség. Ettől függetlenül minden hasonló betegnek eredményes új évet kívánok. Neki meg azt, hogy néha azért essen is le, - ami ugyebár tudjuk, csak a névben nemesikle -hogy ellássátok renoválni valóval.
Hajrá 2010-ben is!
Mondja el a véleményét Ön is
Az Ön neve
E-Mail címe:
Üzenet
Beírandó kód:
Kérem a kódot:
 

RC Pilot

©2009 NEMESIKLE.hu — Pécs-Szilágy modellreptér       nemesikle@t-online.hu