2019.01.18 Piroska napja van.
GALÉRIA
  
BELÉPÉS
ESEMÉNYNAPTÁR
<< Előző év / hónap
Köv. év / hónap >>
Mai dátum
Események
Közeli események:
Kezdőlap - Aktuális híreink
HATEJAMO !!!! 2010.09.11-12
2010. augusztus. 15
I. PÉCSI NEMZETKÖZI HADI-TECHNIKATÖRTÉNETI JÁRMŰ ÉS MODELLKIÁLLÍTÁS A HATEJAMO-n részt vett a nemesikle.hu csapat is, mint kiállító: (köszönet érte a szervezőknek)

A szervezők lehetőséget biztosítottak kis csapatunk számára, hogy a kiállításon bemutathassuk gépeinket, valamint helikopter és hab repülőkkel rövid bemutatókat tartsunk, mely lehetőséget ezuton is köszönjük.
Számos érdeklődő csodálkozott el azon, hogy az elmúlt pár évben mekkorát fejlődött a modellezés technikai oldala. reméljük hamarosan viszontlátjuk őket weboldalunkon és repterünkön.  A  két napos kiállításon egy nagyobb plazma TV segítségével (Reed-Soft Bt) be tudtuk mutatni az elmult pár évben készített videókat, mely nagy sikert aratott a nézők köreiben, sokan hosszasan nézegették a jobbnál jobb videókat. A legnagyobb sikere azonban Bazsx órénkénti helis bemutatójának volt, hátul egy nagyobb betonplaccot sikerült biztonságosan lekeríteni, ahol a rossz idő ellenére is több száz ember csodálta meg a megdöbbentő földközeli 3D figurákat és a villanyoszlopok kikerülésének technikáját, melyet azonban Jocinak a funjettel ne annyira sikerült elsajátítani, de legalább ez a kis malőr nagy sikert aratott a nézőseregben.  A repítések során szinte kiürült a makettes csarnok : -) További köszönet azoknak akik kijöttek segíteni a szervezésben és a pakolásban.

Egy kis szösszenet katt ide a blogért

Dekor.

képek ITT

tvábbi információk ITT

www.hatejamo.com

 


Hír letöltése PDF formátumban:

Csatolt média:


0 Hozzászólás
NEMESIKLE
2019. január. 18
A hírhez jelenleg még nem szólt hozzá senki! Legyen Ön az első!
Mondja el véleményét, észrevételét!
Mondja el a véleményét Ön is
Az Ön neve
E-Mail címe:
Üzenet
Beírandó kód:
Kérem a kódot:
 

RC Pilot

©2009 NEMESIKLE.hu — Pécs-Szilágy modellreptér       nemesikle@t-online.hu